Zomervakantie!

Het is nauwelijks voor te stellen maar in het zuiden van ons land is de zomervakantie alweer begonnen. Na alle drukte van de afgelopen maanden, hebben wij ook zin in een heerlijke luie vakantie. Daarom hebben we voor juli en augustus één zomerset gemaakt. Geen dubbele set, maar 1 set met twee bonuspagina’s. Zodat we er allemaal een beetje voordeel bij hebben.

1807-750_blog_01Thema’s van de zomerset zijn vakantie, reizen en de start van het nieuwe studie/school jaar. Ook nu borduren we nog even voort op de kleuren uit de voorgaande kits en hebben we meadow lark, arcadia en cherry tomato aangevuld met warm sand, palace blue en een diepe turquoise.

1807-350-kleur

In de set wereldkaarten, topografische patronen en meer strakke dessins. Naast voorbladen voor juli & augustus is er een extra vel met landen. Verder zijn er de gebruikelijke journalingkaartjes, weeknummers, pictogrammen en teksten om uit te knippen, te ponsen en te stansen.

1807-950_nwsbr-01

De wereldkaarten zijn opgebouwd uit punten, wat ze een mooie strakke look geeft. Verder een mix van grafische dessins, een etiketvel en fleurige zomerstrepen.

1807-950_nwsbr-02

Tot slot de twee bonuspagina’s: een titelpagina voor augustus, omdat we weten dat sommigen van jullie deze als 4×6″ in hun project life layouts gebruiken en extra teksten landen/pictogrammen.

1807-950_nwsbr-03

Of er de komende twee maanden tijd zal zijn voor het blog, durven we niet te garanderen. Maar er zal vast hier en daar een moment overschieten voor het delen van onze herinneringen op instagram @papierzaken.

De nieuwe materialen staan op de gebruikelijke plaats in onze online winkel. Heb je vragen, wensen, tips… mail gerust.

Geniet van de zomer! Tot september.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s