Inspiratie

Op het eerste gezicht lijkt deze verjaardagskaart vrij eenvoudig, maar als je de kaart goed bekijkt dan zitten er toch stiekem heel veel leuke details in.

gerjon-02

Het ontwerp van de kaart is van Gerjon Aelbers, ook wel bekend als kwabbeltoet. Gerjon is een geweldige stempelaar en ze goochelt met stijlen alsof het niets is.

Voor deze wenskaart koos ze naast een zwarte basis, een kaart uit de serie wensteksten en combineerde dat met twee dessins uit de april set van tweethee.

gerjon-04

De blauwe basis is met de inkt Tempting Turquoise bestempeld met een grote stempel uit de set Falling Flowers van Stampin’ Up. Gerjon heeft de kaart vervolgens afgewerkt met verschillende diecuts, zoals de kleine gele bloem. Deze bloem heeft zij eerst met de inkt Daffodil Delight op het gele ruitjespapier gestempeld en vervolgens uitgestanst.

Alle diecuts zijn gemaakt met de bijpassende set May Flower framelitsdies. Zelfs de kleine hartjes rechts bovenin. Deze hartjes heeft Gerjon enigszins ‘geglazuurd’ waardoor ze fijn wat extra dimensie aan de kaart toevoegen.

gerjon-01

Van de teksten en de dessins heeft Gerjon de randjes geschuurd, zodat ze heerlijk rafelig zijn. Daarna heeft ze alle randjes gekleurd met inkt.

Een reuze kaart vind ik het. Vooral omdat deze ondanks alle details toch een mooie strakke look heeft.

 

 

Gerjon heeft een enorme product kennis en een mooie eigen ruimte in Barneveld. Wil je eens samen met haar stempelen of het assortiment van Stampin’ Up bewonderen, kijk dan op haar blog kwabbeltoet.blogspot.nl voor haar contactgegevens. Gerjon heeft ook een instagram account onder de naam @kwabbeltoet.

Producten van Stampin’ Up kun je bestellen via de demonstratrices of rechtstreeks via hun webwinkel.

tweethee vind je op instagram onder de naam @papierzaken. Het complete assortiment vantweethee vind je in de online winkel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s