Wat een details!

Heb je even tijd? Van Thamar kreeg ik maar liefst 3 scrapbook layouts waar ze materialen van tweethee bij heeft gebruikt. Stuk voor stuk weer zo vol details, daar moet je echt even de tijd voor nemen.

1804t-01

Vrienden

Thamar is gestart met een basisvel blauwgroen oplopend naar licht (ombre). Daarop spetters met Heidi Swapp color shine mint, sweet mint en gold. Plus witte spetters van Gesso.

1804t-02

Zowel de cirkel als de letters zijn cut files van the cut shoppe. Hierachter heeft Thamar papier van tweethee uit de maart set geplakt.

1804t-03

Ook de foto ligt op verschillende laagjes tweethee papier. De layout is afgewerkt met verschillende embellishments en teksten, eveneens uit de tweethee set.

Afgezien van de prachtige compositie, vind ik vooral ook de blauwgroene achtergrond een geweldige keuze in combinatie met de rest van de kleuren.

Maar er is meer….

1804t-06

Lentekriebels

Voor deze layout is Thamar begonnen met een basisvel wit, waarop ze met de verpakkingstechniek waterverf heeft opgebracht. De hartjes zijn ook ditmaal een cut file uit the cut shoppe. Vervolgens heeft Thamar tweethee papier achter de hartjes geplakt en tekst in dezelfde kleur hier en daar bovenop de hartjes.

1804t-08

Ook de foto is op heel veel laagjes tweethee papier op de layout geplaatst en hier en daar afgewerkt met tekst en embellishments uit de maart set. Verder heeft Thamar allerlei kleine elementjes uit eigen voorraad toegevoegd, zoals het hondenbotje, de afdruk van de hondenpoot, het clipje en eigen tekst op strookjes.

Reuze toch, al die verschillende elementjes bij elkaar?

En alsof het nog niet genoeg is…

1804t-11

Geniet van de kleine dingen

Ditmaal is Thamar begonnen met een wit basisvel met daarop een design vel roze hexagons, waarvan Thamar niet meer weet welk merk het is. Lekker gespetterd en daarbovenop – bij wijze van achtergrond – een cut file met allemaal hartjes uit the cut shoppe.

1804t-10

De foto is geplaatst op verschillende laagjes tweethee papier uit de februari set. Thamar heeft de layout verder afgewerkt met letters en embellishments uit eigen voorraad, een witte doily, nuvo drops goud en Heidi Swapp color shine goud.

Wat een creativiteit. Na heel veel kijken, ben ik er nog steeds niet uit, welke layout ik de mooiste vind. Daarom verklaar ik ze allemaal tot favoriet.

Nogmaals heel erg dankjewel Thamar!

 

 

Meer werk van Thamar vind je op haar blog thamarscrap.blogspot.nl en op instagram @scrapping_with_thamar.

De sets van tweethee vind je in onze online winkel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s